"Sex and the city 3" ?!

Някой хора се молят да има трета част на "Sex and the city", а други биха дали ръка и крак само и само да не се прави трети филм. Тази продукция е в групата "Или я мразиш, или я обичаш, няма среден вариант". Първият филм бе усп

2011-07-27 20:18:37
Някой хора се молят да има трета част на "Sex and the city", а други биха дали ръка и крак само и само да не се прави трети филм.

Тази продукция е в групата "Или я мразиш, или я обичаш, няма среден вариант". Първият филм бе успешен, защото беше нещо ново и свежо. Вторият бе ужасяващ провал и все едно бе правен от хора, нямащи понятие за кино и драма.

Третият филм най-вероятно ще разказва историята на Кари и трите й приятелки преди самата история на сериала, така да се каже пред-история. Още от сега критицити са на мнение, че филмът ще бъде тотална "боза" и ще е просто поредният начин да се спечелят пари без оригинална идея.

Нов слух вкара Блейк Лайвли в ролята на Кари Брадшоу, но феновете споделили, че няма как това да се приеме, защото Сара Джесика Паркър е грозна и ниска, а не красива и стройна като Блейк.

Поребител в  Twitter споделил следното: "Ще е добре да намерят актьора, играл Квазимодо и да му сложат руса перука и скъпи обувки, разликата ще е минимална".



Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия